Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Even voorstellen: nieuwe adjunct-directeur De Meerwaarde

Ik ben Simone Luijks, en vanaf 1 augustus mag ik de nieuwe adjunct-directeur van Basisschool De Meerwaarde in Strijen zijn.

Ik ben 29 jaar en woon in Bergen op Zoom, samen met mijn vriend Mark en ons huiskonijn Puck. Een sportieve hobby van mij is volleyballen, daarom ben ik vaak in de sporthal te vinden. Verder ga ik graag naar concerten, festivals en vind ik het heerlijk om lekker uit eten te gaan.

Afgelopen acht jaar heb ik als leerkracht op verschillende basisscholen gewerkt. In het begin vooral in de omgeving van Steenbergen en de laatste vier jaar in Halsteren. Naast het lesgeven in de klas heb ik allerlei andere taken gedaan. Hierbij kun je denken aan; bouwcoördinator, stagecoach en VierKeerwijzer-coördinator. Verder ben ik altijd enthousiast en gedreven om met allerlei zaken aan de slag te gaan.

Nu heb ik erg veel zin om op De Meerwaarde te gaan beginnen en iedereen te leren kennen. Het is voor mij een grote uitdaging, die ik graag aan wil gaan. Jullie zullen mij vanaf de zomervakantie de hele week zien. Mochten er vragen zijn of je wilt iets weten, loop dan gerust even binnen!

 

Agenda

Er zijn nog geen agenda items.