Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Het Driespan weer compleet: ijsjes en bedankjes!

Op obs Het Driespan in Puttershoek zijn de klassen vanaf maandag 8 juni weer goed gevuld. Net als veel andere scholen in het land is de basisschool weer volledig open. Een mooie gelegenheid om leerlingen te verrassen en ouders te bedanken.
Dat de afgelopen periode heel anders was voor de leerlingen en er heel wat gevraagd werd van de ouders en leerkrachten zal niemand zijn ontgaan, zo ook de ouderraad en de schoolleiding van Het Driespan in Puttershoek niet.
De schoolleiding van Het Driespan is trots op de manier waarop leerkrachten, ouders en leerlingen het onderwijs op afstand en de heropening van de school zo goed met elkaar hebben opgepakt. Het gaat tenslotte allemaal een beetje anders dit schooljaar.
Zo ook met geplande (jaarlijkse) schoolactiviteiten. Veel uitjes, schoolreizen en festiviteiten, waarbij de ouderraad altijd zeer actief betrokken is, kunnen dit schooljaar niet doorgaan of moeten worden aangepast. Nu iedereen weer naar school komt en we weer compleet zijn, gaf dat een mooie gelegenheid voor de ouderraad om samen met de schoolleiding iets te organiseren voor de leerlingen en de ouders.
De leerlingen en leerkrachten werden door de ouderraad getrakteerd op een heerlijk ijsje van de plaatselijke ijscokraam op ‘de eerste schooldag’ dat alle leerlingen weer tegelijk naar school kwamen.
Alle ouders ontvingen van de ouderraad en het schoolteam een tasje gevuld met plantjes met bloemen in de kleuren van het logo van de school, om hen te bedanken voor hun inSPANningen in de afgelopen thuiswerkperiode.

Agenda

Er zijn nog geen agenda items.