Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Even voorstellen… de nieuwe directeur van obs Het Anker »

Mevrouw Mariètta Vermaas zal per 1 mei a.s. haar werkzaamheden als directeur voor obs Het Anker beëindigen. Zij gaat met ingang van die datum van een welverdiend prepensioen genieten. Met ingang van 1 mei a.s. is mevrouw Ingrid Lambermon de nieuwe directeur van obs Het Anker. Zij stelt zich hierna aan u voor…..

Mijn naam is Ingrid Lambermon. Ik ben moeder van 3 volwassen zonen waarvan de jongste nog fijn thuis woont. Ik hou van wandelen, gezelschapsspellen spelen, lezen en puzzelen. Naast mijn werk doe ik een aantal keren per jaar vrijwilligerswerk voor Roparun, Stichting Yulius en Dutch Down Support Foundation. Ik ben geboren in 1966 en heb van 1982 t/m 2012 in Heinenoord gewoond. Hier denk ik nog altijd met veel plezier aan terug. In die periode heb ik ook een aantal jaren als leerkracht op obs het Anker gewerkt; Ook daar heb ik echt fijne herinneringen aan. Sindsdien heb ik vele trainingen en opleidingen gevolgd. Vanaf 2008 werk ik met veel plezier op obs de Klinker in Oud-Beijerland, waarvan de laatste jaren als adjunct-directeur. Mijn motto is: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan”. We vinden (bijna) altijd wel een oplossing.

Ik verheug me erop om vanaf 1 mei a.s. de rol van Mariètta Vermaas als directeur van het Anker fulltime over te nemen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de veilige haven die het Anker voor de kinderen is. Ik hoop snel (beter) kennis te kunnen maken met alle kinderen, ouders en collega’s van het Anker. Laten we er samen “de mooiste tijd van je leven” van maken op het Anker!

 

Een bijzondere gast op basisschool De Dubbeldekker »

Afgelopen vrijdag was er een hele leuke gast op basisschool De Dubbeldekker, n.l. Nathan Rutjes! Hij kwam op school om het lezen te promoten en heeft o.a voorgelezen en boeken uitgedeeld.

Bron: AD Hoeksche Waard

 

 

Agenda

Er zijn nog geen agenda items.