Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Bedrijfsarts

De bedrijfsarts van ArboUnie, mevrouw M.H.W. Wouts, houdt elke twee weken spreekuur op het bestuurskantoor van Stichting De Hoeksche School aan de Biezenvijver 5 te Puttershoek. Doordat de spreekuren op vaste dagen worden ingepland, is er ruimte voor medisch overleg tussen de bedrijfsarts en de schooldirecteuren en/of het bestuur. Op momenten dat een reïntegratietraject niet naar verwachting verloopt kan er zodoende sneller ingegrepen worden om bevorderende maatregelen te treffen t.b.v. duurzaam herstel.

Door de frequente aanwezigheid is het ook mogelijk om wat meer tijd te besteden aan de preventie van verzuim. Er hoeft dus geen sprake te zijn van ziekte om de bedrijfsarts te kunnen spreken.

Indien u vragen heeft voor de bedrijfsarts, een afspraak wilt inplannen of verplaatsen kunt u contact opnemen met Iwan de Looff, beleidsmedewerker personeel en bereikbaar op het bestuurskantoor via 078-6295996 of i.delooff@dehoekscheschool.nl.

Per 1 juli 2017 is de Arbowet verder uitgebreid. Om privacy redenen kunt u de bedrijfsarts incidenteel zonder tussenkomst van de werkgever raadplegen. De eventuele afspraak zal dan elders in de regio plaatsvinden. U kunt dan contact opnemen via 088-2726211 of verzuimdesk.europoort@arbounie.nl.